Atelierroute De Beetse 2019

een grote tent met grote ezels en tafels met kleine ezels met mijn schilderijen erop . Ook mozaïekwerk van mijn zus Maartje de Boer is te zien. Zo ook een tafel met 4 stoelen waaraan mensen ter plekke een klein mozaïek kunnen maken om te ervaren hoe het is om glas te knippen en een leuke afbeelding te maken

Samen met mijn zus Maartje de Boer stond ik dit jaar in de prachtige tuin De Ruimte. Ik kreeg hele leuke reacties. Het is ook zo leuk om mensen van mijn werk te laten genieten.Ik heb verscheidene keren gezien en gehoord hoe mensen aan de hand van mijn schilderijen ideeën en gedachten uitwisselden die mijn schilderijen bij hen opriepen. En dat is precies wat ik graag wil bereiken met mijn werk! Heerlijk.

Lia de Boer wat maak jij schitterende schilderijen. Op de Atelierroute in De Beetse vonden we jouw schilderijen echt er uit springen. Ik ben blij dat ik van jou les krijgen in het schilderen

Corrie van Amsterdam

Lia maakt zeer mooie schilderijen. haar lessen zijn een inspiratiebron waar je veel van kunt leren. Daarbij zijn de lesson ook een gezellig samenzijn.

Hetty Leijen

Tijdens de Atelierroute konden mensen ter plekke bij mijn zus Maartje een klein mozaïek maken om te ervaren hoe het is om glas te knippen en een leuke afbeelding te maken

Maartje zelf maakt prachtige mozaïeken en geeft hele leuke workshops in haar eigen atelier in Hengelo maar ook in mijn atelier. Interesse? Neem vooral contact op dan kunnen we een workshop op maat met je afspreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *